KC Venray e.o.

Veelzijdig in aanbod, verrassend betaalbaar!

Ringtraining

Ringtraining is bedoeld als voorbereiding voor het deelnemen aan tentoonstellingen, Jonge Honden Dagen, Clubmatches en overige schoonheidswedstrijden. 

Ringtraining is uitsluitend bestemd voor rashonden. Immers, alleen rashonden mogen deelnemen aan genoemde activiteiten. 

Wekelijks wordt er onder deskundige begeleiding van meerdere instructeurs aandacht besteed aan het 'voorbrengen', om de hond zo voordelig en goed mogelijk aan keurmeesters te presenteren.

Er wordt gewerkt middels volgorde van binnenkomst. Daarnaast wordt er geoefend in groepjes, afwisselend komt een groep kleine rassen en een groep grote rassen aan de beurt. 

Je vindt hier het reglement ringtraining.
Cursusdata

De ringtraining kent afwijkende cursusdata t.o.v. het reguliere seizoen en vindt plaats op ons oeffenterrein, Sinnesstraat 9, 5808 BR Oirlo.

De cursus start om 19.30 uur. Afhankelijk van het aantal aanwezigen zal de avond iedere keer rond 22.00/22.30 uur worden afgesloten.


Aanvang nieuwe cursus ringtraining Maandag 03 september 2018


Locatie: Terrein 'De Versen', Sinnesstraat 9, 5808 BR Oirlo.
Prijzen en inschrijven

Bij interesse dient men zich aan te melden bij Henrico Reerink via ringtraining@kcvenray.nl of via telefoonnummer 06 - 18 03 05 91 . De kosten voor de cursus ringtraining bedragen € 21,-. Tevens is het lidmaatschap van KC Venray e.o. hierbij verplicht (dit staat los van het cursusbedrag).