KC Venray e.o.

Veelzijdig in aanbod, verrassend betaalbaar!

Beste cursisten,

Door de corona crisis hebben we helaas alle cursussen moeten stilleggen.
Toch wilden we u, zolang wij op het oefenterrein geen les mogen geven, niet aan uw lot overlaten bij de opvoeding van uw hond en hebben we hard nagedacht over hoe we u konden helpen bij het opvoeden van uw hond en het aanleren van de commando's en oefeningen.

Met behulp van alle instructeurs is er achter de schermen hard gewerkt om video's te maken voor op onze website. Sommige instructeurs leggen oefeningen uit, andere hebben dit gefilmd en weer anderen zijn druk zoekende geweest hoe de video's versleuteld op de website geplaatst konden worden.

Het is allemaal gelukt zoals u kunt zien, onze webmaster is daarom ook in een jubelstemming. Let wel, we hebben als instructeurs allemaal verstand van honden maar zijn geen filmsterren of cameramannen/vrouwen!

De video's zijn alleen toegankelijk voor de cursisten en dus versleuteld met een wachtwoord. Onze cursisten hebben allemaal een e-mail gehad met het wachtwoord, om toegang te krijgen tot de video's.

Voor onze cursisten geldt: Ga aan de slag en film uw vorderingen! Deze filmpjes kunt u dan naar uw instructeur sturen voor feedback. Ook voor overige vragen met betrekking tot het opvoeden van uw hond en het aanleren van commando's en oefeningen, kunt u uiteraard bij uw instructeur of het cursuscoorinaat terecht.


Op alle beeldmaterialen zitten auteursrechten. Geen van deze beelden mogen worden gedeeld, gekopieërd of worden gebruikt zonder expliciete schriftelijke toestemming van KC Venray e.o..
KC Venray e.o. houdt alle rechten voorbehouden ©

Oefening: aandacht vragen.

Oefening: Zit

Oefening: Af / Down

Oefening: wandelen zonder trekken

Oefening: Voerbak (Cursus Gehoorzame Hond).

Oefening: Volgen

Oefening: Rennen / Roepen ( Socialisatie Cursus)

Oefening: Kom Voor!

Oefening: Naast

Oefening: Nee!

Oefening: Tandjes kijken

Oefening: Gebitsverzorging (cursus Gehoorzame Hond)

Oefening: Snuitbandje aanleggen